Ons verhaal

Wij zijn de go-to-partner voor kleine en (middel)grote bedrijven die op zoek zijn naar HR-oplossingen op maat. Voor deze ondernemingen is het vaak niet kosteneffectief om permanent een HR-adviseur in dienst te hebben. Niettemin hebben veel ondernemers wel behoefte aan begeleiding, ondersteuning en advies. 

Fender HR advies stelt ondernemers in staat om de focus te houden op hun commerciële activiteiten, terwijl wij ontzorgen op het gebied van ondersteunende processen. Onze toewijding aan het leveren van kwalitatieve diensten, ondersteund door een deskundig team, onderscheid ons in het landschap van de HR dienstverlening.

Onze meerwaarde ligt in het op juiste moment inzetten van de juiste expertise en het besparen van tijd en kosten. Wij nemen graag jouw taken uit handen en zorgen ervoor dat je meer tijd hebt om te doen waar jij goed in bent: ondernemen.

 

Ons team

Jolanda wessel

Jolanda combineert haar rol als interim HR professional met coaching, wat haar in staat stelt zich snel in te leven in diverse omgevingen en te excelleren. Ze staat bekend om haar pragmatische en oplossingsgerichte aanpak, gericht op het vinden van een evenwicht tussen werkgever en werknemer. Met ervaring op zowel operationeel als strategisch niveau in diverse organisaties in de profit- en non-profitsector, is Jolanda breed inzetbaar binnen HR.

Als coach benadrukt ze het belang van inzicht in kernwaarden om persoonlijke patronen, kwaliteiten en eigenaardigheden te ontwikkelen. Haar coaching combineert persoonlijke gesprekken met e-coaching, en haar motto luidt: “De kleinste beweging kan leiden tot het grootste resultaat.”

Roos Ohldevendt

Roos ondersteunt als HR-Medewerker verschillende klanten bij uiteenlopende HR-gerelateerde vraagstukken. Haar mensgerichte aanpak kenmerkt zich door empathie en vermogen om verbinding te leggen met werkgevers als werknemers. Door haar afgeronde opleiding Human Resource Management en praktische ervaring heeft Roos niet alleen een theoretische basis, maar ook een goed begrip van verschillende personeelssystemen, waaronder Loket, AFAS, Nmbrs en ADP.

Roos zet zich in voor het vinden van evenwicht tussen werkgever en werknemer, en haar benadering is pragmatisch en oplossingsgericht. Ze brengt een frisse en actuele kijk op HR.

Ben jij dit?

Fender HR advies is op zoek naar een nieuwe HR consultant voor 32 tot 38 uur per week. 

De arbeidsvoorwaarden?

  • Salaris (bruto): €3.000 – €4.000.
  • Minimaal 25 vakantiedagen. 
  • Reiskostenvergoeding, NS-Businescard of mobiliteitsbudget (bij fulltime). 
  • Telefoon/Laptop.
  • Veel flexibiliteit en ruimte voor ontwikkeling.
  • Pensioenopbouw. 
  • Regelmatig verken je met ons de werkomgeving (oftewel lunchen bij lekkere tentjes in centrum Rotterdam).

Arno Molenaar

Arno combineert zijn werk als HR-adviseur met zijn specialisatie rondom zijn generatie, generatie z. Als professional kan hij zijn brede kennis en ervaring toepassen binnen veel verschillende organisaties. 

Hij is ervaren in het leiden en uitvoeren van (strategische) projecten rondom het aantrekken en behouden personeel. Zijn enthousiasme, nieuwsgierigheid en kritische houding steunen hem in deze werkzaamheden. 

Rosalie van Ooijen

Rosalie neemt een dynamische en frisse blik mee naar de werkplek. Met een solide basis in strategisch personeelsbeheer, werving en selectie en prestatiemanagement is ze in staat bij te dragen aan de groei van iedere organisatie. Rosalie is vaardig in het gebruik van hedendaagse HR-technologieën en -systemen, wat haar in staat stelt efficiënt te werken een innovatieve oplossingen te implementeren. Haar passie voor mens en organisatie, gecombineerd met haar theoretische kennis en praktische ervaringen maken haar tot een waardevolle aanwinst voor elk HR-team.

Kiki Schenk

Kiki zit in haar laatste jaar van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Rotterdam. Doordat zij nog studerend is heeft zij vooral actuele en nieuwe kennis over verschillende HR gerelateerde onderwerpen. Haar interesse ligt bij wet- en regelgeving, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk.
Haar minor ‘Happy at work’ sluit hier goed bij aan. Ook leert ze op school veel over de juiste gesprekstechnieken, communicatie en doet zij kennis op over verschillende soorten organisaties.