Aan de slag als HR-consultant

Ben je op zoek naar meer afwisseling en vrijheid binnen je HR-functie? Solliciteer dan naar de vacature van HR-consultant bij Fender HR Advies!

Fender HR Advies biedt een uitdagende werkplek aan een HR-consultant die graag een brede en gevarieerde rol wil vervullen binnen het HR-vakgebied. Als HR-consultant bij Fender HR Advies heb je de mogelijkheid om je kennis en ervaring toe te passen op verschillende uitdagingen en situaties.

Dit staat jou als HR-consultant te wachten!
Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning en advies aan opdrachtgevers.  Je werkt zowel op interim-basis als op afroep via Fender HR advies. Jij snapt in korte tijd hoe je bij een opdrachtgever kan helpen en figureert dan ook als eerste aanspreekpunt voor de HR-vraagstukken van verschillende opdrachtgevers. Vragen die regelmatig voorbij komen zijn: het opstellen van een functiehuis, het opvolgen van verzuimdossiers, administratieve opvolging en het bijhouden van wet- en regelgeving. Daarnaast signaleer je knelpunten en formuleer je vragen en antwoorden ten behoeve van specifieke opdrachten. Dit doe je niet alleen, er is altijd een team waar je op kan terugvallen. Met én van elkaar leren is een belangrijke drive binnen onze organisatie.

Onze focus ligt op MKB in de profit en non-profit sector, verspreid over het midden en westen van Nederland. Wij zijn van mening dat juist binnen deze type organisaties wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Elke opdracht is onderscheidend, leerzaam en kan hybride uitgevoerd worden.

Naast de werkzaamheden die je uitvoert bij de opdrachtgevers hebben wij als doel om te groeien als organisatie. Er is nog veel te pionieren en ontdekken. Aan jou de taak om hier met het Fender HR Advies team een constructieve bijdrage aan te leveren.

Als HR-consultant bij Fender HR Advies sta je continu voor nieuwe en interessante uitdagingen. Geen dag is binnen HR hetzelfde, dat weten we allemaal. Je bouwt bij Fender een groot netwerk op en zal veel gaan leren van het HR-vakgebied op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

De organisatie in een notendop
Fender HR Advies staat voor het ontzorgen van ondernemers op het gebied van personeel. Het beste uit het personeel halen en daarmee ook de organisatie, is wat ons beweegt. Naast het creëren van beweging binnen organisaties, komen wij jaarlijks in beweging voor het goede doel. Daar waar beweging niet voor iedereen is weggelegd dragen wij een steentje bij. 

Wat neem jij mee?
Wij zoeken een HR-professional die ook nog eens een leuke collega is! Wat neem je verder mee:

  • Je hebt minstens een afgeronde HRM-opleiding op hbo-niveau;
  • Je hebt je sporen in het HR-vak verdiend en bent klaar voor een volgende stap;
  • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht en de regie, ook kun je snel schakelen tussen verschillende situaties;
  • Je bent sociaal vaardig, hebt goede adviesvaardigheden en bent resultaatgericht;
  • Je bent besluitvaardig en overtuigend;
  • Je bent ondernemend, commercieel en weet hoe je klanten te woord dient te staan;
  • Je vindt het leuk om op zelfstandige wijze op verschillende locaties te werken.


Wat wij bieden?

  • Een dienstverband met een salarisrange van €3.000,00 – €4.000,00 op basis van een 38-urige werkweek, voldoende vakantiedagen en soms een beetje meer en een pensioenopbouw. 
  • Geen opdracht is hetzelfde, je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Ook heb je de keus om opdrachten uit te voeren die jou aanspreken;
  • Begeleiding en ruimte voor ontwikkeling op een manier die aansluit bij jou. Je krijgt de mogelijkheid om nóg beter te worden in wat je doet;
  • Omdat wij met Fender HR Advies enorm aan het groeien zijn liggen er volop kansen om je functie zelf verder in te richten;
  • De ruimte om actief mee te denken over de koers en toekomst van Fender HR Advies;
  • Wij hechten veel waarde aan een goed teamverband waarbij positieve energie, transparantie en gezelligheid voorop staan. Om deze reden organiseren wij diverse teamuitjes. Denk hierbij aan het bezoeken van leuke eettentjes, maar ook verschillende teambuilding activiteiten.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar jolanda@fenderhradvies.nl. Als je meer wil weten, neem dan contact op met Jolanda Wessel via 06-21268232.